نخود آب یکی از غذاهای سنتی و قدیمی اصفهانی است. امروز در این مطلب طرز تهیه نخود آب اصفهانی را آموزش می‌دهیم
بازدید۶۳۷

طرز تهیه نخود آب اصفهانی

فاطمه عباسی۱۰ ژوئن ۲۰۲۱۰

نخود آب یکی از غذاهای سنتی و قدیمی اصفهانی است. امروز در این مطلب طرز تهیه نخود آب اصفهانی را آموزش می‌دهیم.

نخود آب مثل خورشت ماست و یا بریانی در این شهر معروف و محبوب است. این غذا نه تنها در اصفهان بلاکه در سایر شهرها بخصوص گلپایگان طرفداران زیادی دارد.

نخود آب مشابه به همان آبگوشت ایرانی است و با گوشت و نخود درست می‌شود.

مواد لازم :
این دستور پخت برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است و برای تعداد بیشتر کافی است نسبت به تعداد افراد، به میزان مواد اولیه اضافه کنید.

گوشت گوسفندی ۲۵۰ گرم
دنبه گوسفندی ۱ تکه کوچک
نخود ۱ پیمانه
میوه به نصف یک عدد
پیاز ۱ عدد
برنج ۱/۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه نخود آب اصفهانی :

ابتدا برای گرفتن نفخ نخود آن را از ۲۴ ساعت قبل در آب بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید تا بعد از خوردن غذا دچار دل درد نشوید.

پیاز، گوشت، دنبه و نخود را به همراه ادویه‌های دلخواه در یک قابلمه ریخته و تا جایی که بیش از نیمه پر شود آب بریزید.

زمان دهید تا آب بجوشد و گوشت و نخود بپزد. بعد از آنکه گوشت نیم پز شد به را خرد کرده و به همراه برنجی که از قبل خیس کرده‌اید به مواد اضافه کنید.

رب گوجه فرنگی را می‌توانید جداگانه در تابه سرخ کنید و یا بدون سرخ کردن در همین مرحله به مواد اضافه کنید.

دو عدد لیمو عمانی را از قبل خیس کرده و الان با چاقو چند برش ایجاد کرده و داخل قابلمه بیاندازید.

آبگوشت که آماده شد دنبه را همراه با کمی نخود و برنج در یک کاسه له کنید و دوباره به قابلمه برگردانید.

غذای شما بعد از چند قل آماده است و می‌توانید نوش جان کنید.
منبع:radykala.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.