طرز تهیه نخود برشته ی تند هندیطرز تهیه نخود برشته ی تند هندی

طرز تهیه نخود برشته هندی

دیدگاه خود را بنویسید.

نخودهای برشته‌ی تند، فوق‌العاده تردند، میان‌وعده‌ای پرادویه و کوچک. این یکی از میان‌وعده‌هایی است که از خوردنش لذت ‏خواهید برد. ‏

مواد لازم:

(مخصوص ۱ و نیم فنجان)

‏۲ فنجان نخود کنسروی، شسته و آبکش شده ‏
‏۱ قاشق سوپ‌خوری آب لیمو
‏۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون ‏
‏۱قاشق چایخوری شکر قهوه‌ای ‏
‏۱ و ½ قاشق چایخوری پودر زیره‌ی سبز
½ قاشق چایخوری پودر گشنیز ‏
¼ قاشق چایخوری پودر دارچین ‏
‏۱ قاشق چایخوری ادویه‌ی هندی ‏garam masala
کمی پودر فلفل سیاه ‏
کمی پودر فلفل قرمز، جهت مزه‌دار کردن ‏
½ قاشق چایخوری نمک، جهت مزه‌دار کردن

طرز تهیه نخود برشته هندی :

طرز تهیه نخود برشته ی تند هندی

فر را از قبل در دمای ۴۰۰ درجه‌ی فارنهایت ( ۲۰۰ درجه‌ی سانتی‌گراد) گرم نمائید. یک ورق آلومینیوم روی سینی فر پهن ‏کنید. ‏
نخودها، آب لیمو، روغن زیتون، شکر قهوه‌ای، زیره‌ی سبز، گشنیز، دارچین، ادویه‌ی ‏garam masala، فلفل سیاه، فلفل قرمز و ‏نمک را در کاسه‌‌ای با هم خوب مخلوط کنید.
یک لایه از مخلوط نخود و مواد را روی ورق آلومینیوم پخش کنید. ‏
به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه نخود‌های مواد خورده را در فری که از قبل گرم نموده بودید، قرار دهید تا برشته و ترد شوند، مادامی که ‏نخودها کمی جمع شوند و لکه‌های قهوه‌ای روی آنها نمایان شود؛ هر از گاهی سری به آنها بزنید و کمی جابه‌جایشان کنید.
سپس ‏از فر خارج نمائید و اجازه دهید تا پیش از سرو در دمای اتاق خنک شوند.‏
منبع:.alamto.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *