طرز تهیه هات داگ مارپیجی

طرز تهیه هات داگ مارپیجی

مواد لازم:
هات داگ =شش عدد
آرد= به میزان لازم
مایه خمیر =نصف قاشق سوپخوری
شیر ولرم =نصف پیمانه
روغن جامد= ۶۰ گرم
تخممرغ= دو عدد
شکر =نصف قاشق سوپخوری
نمک =یک قاشق چایخوری

طرز تهیه هات داگ مارپیجی

طرز تهیه:
شیر را با شکر و مایه خمیر مخلوط کرده و ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا مایه خمیر فعال شود. در کاسه‌ای تخم مرغ، نمک و روغن را با چنگال زده تا مخلوط شوند، سپس مایه خمیر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم، حالا کم کم آرد را افزوده تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و در جای گرم ۴۵ دقیقه استراحت می دهیم. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و سینی فر را چرب می نماییم. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کرده و از آن نوارهای باریکی می‌بریم. نوارها را روی‌ هات‌داگ‌ها پیچیده و سر و دم آن را با قیچی برش داده تا تیز شود. از فلفل دلمه ای قرمز و میخک برای زبان و چشم های مارهااستفاده کرده و آنها را برای ۲۰ دقیقه در فر می‌پزیم تا روی آنها طلایی شود .

منبع:web.iran-forum.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *