طرز تهیه ورقه


مواد لازم (چهار نفر):

• سه عدد بادنجان

• چهار تا پنج عدد تخم‌ مرغ

• یک قاشق چایخوری زردچوبه

• روغن محلی به میزان لازم

• نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

بادنجانها را پوست کنده و به صورت حلقه هایی به ضخامت دو سانتیمتر برش میزنیم .

روی بادنجانها نمک پاشیده و در آبکش میگذاریم تا تلخی آنها گرفته شود .

پس از حداقل نیم ساعت آنها را شسته، خشک کرده و در روغن سرخ میکنیم سپس با حوله کاغذی روغن اضافه آنها را میگیریم .

درون یک تابه روغن محلی ریخته و بادنجانها را کف آن می چینیم .

تخم مرغها را در یک کاسه شکسته و زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود .

تابه را روی شعله گاز داغ کرده، سپس تخم مرغها را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا بسته شود .

بعد از ۱۰ دقیقه برش زده و طرف دیگر را در پایین قرار میدهیم تا هر دو طرف سرخ شود.

این غذا را با گوجه فرنگی، ماست و برنج کته سرو میکنیم .

منبع:tasvirezendegi.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *