طرز تهیه ورقه
مواد لازم (چهار نفر):
• سه عدد بادنجان
• چهار تا پنج عدد تخم مرغ
• یک قاشق چایخوری زردچوبه
• روغن محلی به میزان لازم
• نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
بادنجانها را پوست کنده و به صورت حلقه هایی به ضخامت دو سانتیمتر برش میزنیم .
روی بادنجانها نمک پاشیده و در آبکش میگذاریم تا تلخی آنها گرفته شود .
پس از حداقل نیم ساعت آنها را شسته، خشک کرده و در روغن سرخ میکنیم سپس با حوله کاغذی روغن اضافه آنها را میگیریم .
درون یک تابه روغن محلی ریخته و بادنجانها را کف آن می چینیم .
تخم مرغها را در یک کاسه شکسته و زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود .
تابه را روی شعله گاز داغ کرده، سپس تخم مرغها را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا بسته شود .
بعد از ۱۰ دقیقه برش زده و طرف دیگر را در پایین قرار میدهیم تا هر دو طرف سرخ شود.
این غذا را با گوجه فرنگی، ماست و برنج کته سرو میکنیم .
منبع:tasvirezendegi.com