طرز تهیه پاناکوتای خرما

این دسر، خیلى خوشمزه و لطیف است و ارزش درست کردن را دارد.

مواد لازم برای پاناکوتای خرما :
خرما ۱۷ عدد
شیر ۳۰۰ میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)
عسل ۲ قاشق سوپخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپخوری
شکلات تلخ خرد کرده ۷۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه پاناکوتای خرما

مراحل تهیه :

هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و ‌پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

آنگاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.

اینک پاناکوتای خرما را در ۱۲ قالب‌ به گنجایش ۶۰ میلی لیتر بریزید و دست کم ۴ ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن گاه پاناکوتا را با خامه فرم گرفته بیارائید.

منبع : shooroshirin.ir


By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *