پنیر عربیطرز تهیه پنیر عربی

طرز تهیه پنیر عربی

پنیر عربی خوشمزه است و با مواد ساده ای تهیه می شود.برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنیر عربی در ادامه با سایت آموزشی مونس همراه باشید.

زمان آماده سازی ۱۰ دقیقه کل زمان ۳۵ دقیقه

مواد لازم برای ۴ نفر :
شیر مایع پر چرب ۶ فنجان
نمک به مقدار لازم
سرکه سفید ۶ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

۱ – در قابلمه ای شیر را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

۲ – نمک را اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید شیر بجوشد.

۳ -در حالی که به هم زدن ادامه می دهید سرکه را اضافه کنید. مخلوط را بگذارید تا شیر حل شود و مایع از پنیر جدا شود سپس آن را از روی حرارت بردارید.

۴ -در یک کاسه، یک صافی بزرگ و یک تکه پارچه قرار دهید، سپس شیر و پنیر را روی کاسه صاف کنید.

۵ – پارچه را از وسط بغلتانید و پارچه را با دست فشار دهید تا پنیر از مایع خارج شود.

۶ – پنیر را یک شب در یخچال قرار دهید.

منبع:atyabtabkha.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *