;
پوره سیب زمینی

طرز تهیه پوره سیب زمینی با شیر

پوره سیب زمینی خوراکی مقوی است که بسیار مورد علاقه ی کودکان می باشد.پوره ،غذایی است که اکثر مادران برای کودک تازه غذاخورش آماده می کند، از این رو افراد به این غذا از همان دوران کودکی علاقه مند هستند. این غذا را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. در این مطلب می خواهیم طرز تهیه پوره سیب زمینی با شیر و بدون شیر را بیان کنیم:

البته تهیه پوره سیب زمینی بسیار راحت است اما برای این که بافت پوره به اندازه کافی نرم و قابل تزئین با قیف و ماسوره باشد باید نسبت ها به دقت رعایت شود. در ضمن سیب زمینی باید موقع له کردن نرم باشد. نکته جالب توجه دیگر این است که سیب زمینی را هم میتوان با پوست و هم بدون پوست آبپز کرد. در صورتی که سیب زمینی با پوست آبپز شود، طعم بیشتری دارد اما ممکن است لازم شود مقدار بیشتری شیر اضافه کنید. در کل با آبپز کردن سیب زمینی بدون پوست بافت آن نرم تر میشود اما کمی از طعمش را از دست میدهد.

از پوره سیب زمینی برای تزیین انواع غذاها می توانید استفاده کنید. برای اینکه بتوانید به صورت حرفه ای از پوره سیب زمینی برای تزیین غذاها استفاده کنید بهتر آنرا داخل یک قیف با ماسوره ها مختلف بریزید و به صورت دلخواه برای تزیینات دورچین غذاها از آن استفاده کنید. میتوانید آن را با ماسوره های فرم دهنده برای تزیین انواع غذاها مانند شنیسل مرغ و فیله مرغ بکار ببرید.

نکته: اگر برای تهیه پوره سیب زمینی ، سیب زمینیِ ها را پوست کندید و در آب جوشاندید ، آب آن را در پایان کار دور نریزید و در حین کوبیدن سیب زمینی کم کم مقدار کمی از این آب را به پوره اضافه کنید.

از پوره سیب زمینی برای تزیین انواع غذاها می توانید استفاده کنید. برای اینکه بتوانید به صورت حرفه ای از پوره سیب زمینی برای تزیین غذاها استفاده کنید بهتر آنرا داخل یک قیف با ماسوره ها مختلف بریزید و به صورت دلخواه برای تزیینات دورچین غذاها از آن استفاده کنید. میتوانید آن را با ماسوره های فرم دهنده برای تزیین انواع غذاها مانند شنیسل مرغ و فیله مرغ بکار ببرید.

مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی با شیر:
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
شیر نصف لیوان
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه: برای تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه ابتدا کره را از یخچال خارج می کنیم و در دمای آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط هماهنگ شود. در ادامه سیب زمینی ها را به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند.

پس از اینکه سیب زمینی ها به طور کامل پختند قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کمی صبر می کنیم تا سیب زمینی ها خنک شوند سپس پوست شان را به آرامی جدا می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم. با استفاده از گوشتکوب سیب زمینی ها را کاملا له می کنیم سپس کره را به همراه شیر و مقداری نمک و فلفل سیاه به سیب زمینی ها اضافه می کنیم. مواد را با یک قاشق خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

نکته: زمانی که سیب زمینی ها را با شیر مخلوط میکنید می توانید کمی جوز هندی ، فلفل سیاه و یا رنده ی پوست لیمو به آن اضافه کنید.

در مرحله بعدی پوره سیب زمینی باید بافتی نرم و لطیف داشته باشد. پس از اینکه مخلوط کردن مواد به پایان رسید جعفری ها را خرد کرده و روی پوره سیب زمینی می ریزیم ، سپس پوره سیب زمینی را در ظرف دلخواه کشیده و به صورت گرم سرو می کنیم.

پوره سیب زمینی بدون شیر
در صورتی که می خواهید شیر را از پوره سیب زمینی حذف کنید می توانید به جای ان از موادی مثل روغن زیتون یا خامه صبحانه استفاده کنید. البته باید بدانید که در دستور اصلی و بین المللی پوره سیب زمینی از شیر استفاده می شود.

زمانی که سیب زمینی ها را با شیر مخلوط میکنید می توانید کمی جوز هندی ، فلفل سیاه و یا رنده ی پوست لیمو به آن اضافه کنید.

پوره سیب زمینی با نعناع
البته برخی از افراد تمایل به خوردن پوره سیب زمینی با طعم نعناع را دارند. این روش هم بسیار خوشمزه و دلچسب می باشد. برای تهیه پوره با نعناع باید در مرحله ی آخر پخت ، مقداری نعنای خشک شده را پودر کنید و به غذا اضافه کنید.توجه کنید که نعنا را زیاد تفت ندهید، چون باعث سوختن و تلخ شدن آن می شود.

برخی از افراد تمایل به خوردن پوره سیب زمینی با طعم نعناع را دارند. این روش هم بسیار خوشمزه و دلچسب می باشد. برای تهیه پوره با نعناع باید در مرحله ی آخر پخت ، مقداری نعنای خشک شده را پودر کنید و به غذا اضافه کنید.توجه کنید که نعنا را زیاد تفت ندهید، چون باعث سوختن و تلخ شدن آن می شود.

نکته: برای اینکه پخت سیب زمینی ها به قابلمه شما آسیب نرساند بهتر است انها را در قابلمه های تفلون و یا نچسب بپزید.

برای ادویه دار کردن پوره سیب زمینی میتوانید یک برگ بو به شیر، کره یا خامه افزوده کرده و یا با کمی رزماری، آویشن و یا مریم گلی کمی گرم کرده و بعد به سیب زمینی ها اضافه کنید.

پوره سیب زمینی را می توانید با تخم مرغ هم درست کنید. پوره سیب زمینی در کنار تخم مرغ نیمرو یک غذای مقوی و کامل برای رشد و نموی کودکان شما محسوب میشود.

استفاده ی هم زمان سیب زمینی هایی که پوست نازک و سیب زمینی هایی که پوست تیره و ضخیمی دارند باعث خوشمزه تر شدن پوره میشود.

منبع:tebyan.net

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *