طرز تهیه پوره عدس قرمز با تخم مرغ

طرز تهیه پوره عدس قرمز با تخم مرغ

مواد لازم (برای ۶ نفر) :

عدس قرمز ۲ لیوان
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق مربا خوری
گشنیز تازه ی خرد شده ۱ قاشق سوپ خوری
سرکه ۱ قاشق سوپ خوری
آب مرغ بدون چربی ۱ لیتر
تره فرنگی ۳عدد (خیلی نازک حلقه شود)
نعنای تازه خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری
جعفری کمی برای تزئین
فلفل و نمک به اندازه لازم

طرز تهیه پوره عدس قرمز با تخم مرغ :

عدس ها را در یک قابلمه می ریزیم و تره فرنگی، پودر تخم گشنیز، گشنیز تازه ، نعنا ، سرکه و آب مرغ را به آن می افزاییم و روی حرارت می گذاریم . بعد از این که جوش آمد ، باید به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد تا عدس‌ها بپزد و آب آن کشیده شود. سپس فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم و پس از آن به مواد آماده شده، نمک و فلفل می افزاییم و به طور کامل مخلوط می‌کنیم. بعد در چهار ظرف کوچک که از قبل چرب شده می ریزیم و وسط آنها را خالی کرده و یک تخم مرغ می شکنیم. روی ظرف فویل آلومینیوم کشیده و به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا وقتی که تخم مرغ ببندد. آن گاه روی غذا را با جعفری خرد شده تزئین می کنیم.

توجه :

۱- عدس قرمز در تهیه سس ماکارونی برای افرادی که رژیم غذایی کم چرب دارند یا گوشت مصرف نمی کنند ، بسیار کاربرد دارد.

۲- برای گرفتن چربی آب مرغ ، آب مرغ را در یخچال می گذاریم تا ببندد. سپس لایه چربی روی آن را بر می داریم.

tebyan.net

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.