طرز تهیه پیاز تنوری ایتالیاییطرز تهیه پیاز تنوری ایتالیایی

طرز تهیه پیاز تنوری ایتالیایی

ایتالیایی ها اکثرا همراه غذا های کبابی و یا تنوری خود از یک پیش غذای مخصوص به اسم پیاز تنوری(Baked onions) استفاده میکنند ، که بسیارسبک است و طرز تهیه آن آسان است و برای مهمانی های خودمانی خیلی مناسب خواهد بود.

مواد لازم :
پیاز ۶ عدد
لیمو ۳ عدد
فلفل سبز ۳ عدد
روغن زیتون نیم پیمانه
نمک، فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :
سر و ته پیاز را بزنید. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد داغ کنید . پیاز را با پوست ۲۵ دقیقه در فر بگذارید . لیمو را آب بگیرید . فلفل سبز را با برش طولی رشته رشته کنید.
پیاز را از فر بیرون بیاورید ، پوست بگیرید و در بشقاب بچینید . روغن زیتون و آب لیمو را مخلوط کنید ، کمی نمک و فلفل بزنید و روی پیاز بدهید و بشقاب را با فلفل سبز یا بادمجان کبابی و گوجه فرنگی تزیین کنید .

منبع:akairan.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *