طرز تهیه پیشمهطرز تهیه پیشمه

طرز تهیه پیشمه

موادلازم :
۲عدد تخم مرغ
۲قاشق روغن جامد لیوان شیر
۲لیوان شکر
۳لیوان شیر
۳قاشق چای خوری بکینگ پودر
آرد به اندازه کافی

طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و هم می زنیم. سپس شکر و شیر را هم می افزاییم و مخلوط می کنیم. بعد از این مراحل روغن و بکینگ پودر را نیز افزوده و آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم، باید دقت کرد که آرد را یک دفعه اضافه نکنیم چون در این صورت آرد با مواد خوب مخلوط نشده و به صورت گلوله در می آید.سپس با نوک انگشت بصورت چنگ زدن خمیری نرم درست می کنیم. خمیر آماده شده را ۱۰ الی ۱۵ دقیقه می گذاریم، پس از این که خمیر خوب حالت گرفت به صورت تکه های کوچک دلخواه در می آوریم سپس در داخل روغن که روی حرارت داغ شده می گذاریم تا بر روی حرارت ملایم پخته و به رنگ طلایی در بیاید.(نوش جان)

منبع:gscgoums.blogfa.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *