آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۵ دقیقه
مواد اولیه :
برای ۵ نفر
آب: ۲ فنجان (آب سرد)
چای سبز: ۵ عدد (چای سبز کیسه ای)
آب هلو: ۳۴۰ گرم
نعناع: ۱/۲ فنجان (برگ نعناع تازه) – کمی خرد شده
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
یخ: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آب رو تو یه ماهی تابه بزرگ ریخته، روی حرارت میذاریم تا به جوش بیاد. سپس از روی حرارت برمیداریمو چای کیسه ای رو ۵ دقیقه تو آب (تو ظرف دربسته) میذاریم.
حالا چای کیسه ای رو خارج کرده و آب هلو، نعناع و شکر رو اضافه میکنیم. روی ظرف رو میپوشونیم و ۲ تا ۲۴ ساعت زمان میدیم تا خنک بشه.
چای خنک شده رو تو ۵ ظرف دلخواه برای سرو میریزیم و یخ هم اضافه میکنیم.
————————————————————————————————–
منبع:topchef.ir