چای سبز و دارچین
چای سبز و چای سیاه هر دو از یه گیاه به دست میان فقط نحوه ی فراوری اون ها با هم فرق می کنه. چای سبز ملایم تره و کافئین کمتری نسبت به چای سیاه داره. خواص چای سبز هم بیشتره. دارچین و خواص بی نظیرش هم که حتما می دونین و قطعا عاشق عطر و طعمش هستین.
راستی اگه به دنبال یه نوشیدنی موثر برای لاغری هستین. همراه ما باشین تا ببینیم چای سبز و دارچین چطور درست می شه.
زمان آماده سازی ۵ دقیقه
کل زمان ۵ دقیقه
وعده غذا عصرانه, میان وعده, نوشیدنی
نفرات ۱ نفر
ابزار مورد نیاز:
لیوان
چاقو
صافی
مواد لازم :
▢ ۱ پیمانه آب
▢ ۱ تکه دارچین
▢ ۱ قاشق چایخوری چای سبز
▢ ۱ عدد لیمو ترش (تازه)
طرز تهیه چای سبز و دارچین :
روش اول:
پوست یک عدد لیموترش رو می گیریم و به همراه ۱ عدد چوب دارچین داخل لیوان آب جوش قرار می دیم.
بعد از چن دقیقه، چای سبز رو به دمنوش اضافه می کنیم و روی دهانه لیوان یک عدد نعلبکی قرار می دیم تا خوب دم بکشه.
بعد از ۵ دقیقه چای سبز و دارچین آماده خواهد بود. حالا وقت اونه که چای رو از صافی رد کنیم و در صورت دلخواه آب لیمو تازه بهش اضافه کنیم. با توجه به سلیقه کمی عسل بهش اضافه می کنیم تا بیشتر شیرین بشه.
روش دوم:
آب رو روی حرارت قرار می دیم تا بجوشه. یه تکه چوب دارچین بهش اضافه می کنیم و اجازه می دیم حدود ۱۰ دقیقه بجوشه.
آب جوش رو از روی حرارت برمی داریم و بعد از اون که کمی خنک شد، برگ چای سبز رو به دمنوش اضافه می کنیم و اجازه می دیم به مدت ۳ دقیقه دم بکشه.
در پایان چای رو از صافی عبور می دیم، صاف می کنیم و چای سبز و دارچین رو به صورت داغ یا خنک می نوشیم.
نکات مهم :
چای سبز رو با آب در حال جوش آماده نکنین و اونو هرگز نجوشونین. چون خواص چای سبز از بین رفته و دمنوش طعم خوب خودش رو از دست می ده. حواستون باشه چای سبز رو مثل چای سیاه دم نکنین.
برای بهتر دم کشیدن چای سبز و دارچین می تونین از لیوان مخصوص دمنوش در دار استفاده کنین.
استفاده از پوست و آب لیموی تازه خاصیت چربی سوزی دمنوش چای سبز با دارچین رو بیشتر می کنه.
اگه می خواین دمنوش رو داخل قوری و با مقدار بیشتر درست کنید، حتما از قوری چینی استفاده کنین.
منبع:ghazapaz.com