طرز تهیه چیکن استراگانف
—————————–

آماده سازی: ۲ ساعت
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۳ ساعت
مواد اولیه :
برای ۴ نفر
مرغ (سینه) مرغ ۲قطعه بزرگ
تره فرنگی ۱عدد
پیازچه ۱عدد
سیر سیر ۷حبه
خامه ۱فنجان
آرد ۲قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
ژامبون مرغ ۱۵۰گرم
کره به میزان لازم
پاستا به میزان لازم
برگ بو ۲عدد
پودر سیر ۱قاشق مرباخوری
آب پیاز ۱پیمانه
آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا مرغ را شسته و به صورت نگینی خرد کنید.ظرف در داری را انتخاب کرده و مرغ،۲عدد سیر،آب پیاز،برگ بو و مقداری نمک و فلفل و آبلیمو به آن اضافه کرده و اجازه دهید حداقل ۲ساعت داخل یخچال بماند.سپس آن را از مواد اضافه جدا کنید.
تره فرنگی و پیازچه را ساطوری کنید،ژامبون را نگینی خرد کنید و سیر را رنده کنید.آرد را با مقداری نمک مخلوط کرده و کمی روی حرارت تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
درون تابه مقداری کره بریزید سپس مرغ را اضافه کرده و کاملا سرخ کنید تا پخته شود.تره فرنگی و پیازچه خرد شده را اضافه کنید.مواد را به مدت ۵ دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید.
سیرها را به همراه آرد تفت خورده ، ژامبون ، نمک و فلفلو پودر سیر به مخلوط مرغ اضافه نمائید و مجدد کمی تفت دهید.
خامه را خوی بزنید و به مواد اضافه نمائید و ۲ دقیقه با حرارت متوسط اجازه دهید تمام مواد درون تابه باهم بجوشند.
پاستا را در ظرفی جداگانه به مرحله آبکشی رسانده و بعد با مقداری کره تفت دهید و به همراه چیکن استراگانف سرو کنید.

نکات:

۱)در صورتی که خامه شما زیادی سفت است آن را با مقداری شیر رقیق کنید.
۲)دقت کنید هرچه مرغ بیشتر استراحت کند خوشمزه تر خواهد شد.
۳)اصل این غذا متعلق به روسیه است و به عنوان سس پاستا مورد استفاده قرار میگیرد اما میتوانید به صورت مجزا هم آن را با نان سرو کنید.
نوش جان
———————————————-
منبع:sooran.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *