طرز تهیه کال جوش

کال جوش غذایی سنتی و بسیار مشهور است. این غذا به طور سنتی متعلق به اصفهان است اما به طور عمده و گسترده در سایر استانها هم مورد استفاده قرار میگیرد. این غذا بسیار پرخاصیت، خوشمزه و اشتها آور است.

مواد لازم برای کال جوش:

گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز سرخ کرده ۳ قاشق سوپ خوری
گردو خرد کرده ۲ قاشق سوپ خوری
کشک سائیده ۲ لیوان
نعنای خشک نرم یک قاسق سوپ خوری
روغن ۱۰۰ گرم
نمک به مقدار کافی
کال جوش
طرز تهیه کال جوش

گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و کوفته ریز درست می کنیم
روغن را در ظرف ریخته و روی آتش قرارداده و بعد از داغ شدن کوفته ها را در روغن می ریزیم تا سرخ شوند.
نعنا را روی کوفته ها می ریزیم و تفت می دهیم. در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری زدچوبه نیز ایده بدی نیست !

یک لیوان آب و کمی نمک داخل کوفته ریخته و پیاز داغ را اضافه می کنیم.
بعد از چند جوش کشک را اضافه می کنیم و بعد کمی جوش ، ظرف را برداشته و گردو را اضافه می کنیم و کمی هم گردو برای روی ظرف زیبایی خاصی به غذا می دهد !

نکات تکمیلی در مورد کال جوش

کال جوش جزو غذای محلی – اصفهان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد .
کال جوش را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع:namnak.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *