طرز تهیه کباب بختیاریطرز تهیه کباب بختیاری

طرز تهیه کباب بختیاری

موادلازم:
فیله گوساله یا گوسفند : ۱۵۰ گرم
سینه مرغ بدون استخوان : ۱۵۰ گرم
پیاز : ۱عدد متوسط
فلفل دلمه ای سبز : ۱عدد کوچک
آبلیموی تازه : ۱قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده : ۱قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن مایع : ۲قاشق
کره آب شده یا کره نرم شده : ۱قالب ۲۵ گرمی
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

طرز تهیه کباب بختیاری:
برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید: آب یک عدد پیاز ، ۲قاشق سوپخوری سس سویا ، ۱ یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب ،۲قاشق سوپخوری روغن روغن زیتون یا مایع را ۱۲ تا ۲۴ ساعت به گوشت اضافه کنیم.
گوشت سینه مرغ را با زعفران هم میزنیم یعد آب پیاز ، ۲قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل اضافه میکنیم و ۱۲ تا ۲۴ ساعت میگذاریم تا مزه دار شود.
۴-۵ ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت پیاز و فلفل دلمه ای را خلال میکنیم و داخل مواد قبلی میریزیم .
آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه میکنیم ، نمک را هم به گوشت قرمز اضافه میکنیم .
در سیخ یک در میان یک عدد فیله گوشت قرمز یک عدد فیله مرغ میزنیم و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده ایم میپزیم.

منبع : ashpazonline.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *