طرز تهیه کباب بوقلمونطرز تهیه کباب بوقلمون

طرز تهیه کباب بوقلمون


زمان پیش از پخت :۵ ساعت ۰ دقیقهزمان پخت:۴۵ دقیقه هازمان کل :۵ ساعت ۴۵ دقیقه ها

مواد اولیه :

سینه بوقلمون قسمت بالای فیله
پیاز
زعفران دم کرده
نمک
فلفل قرمز
فلفل سیاه
روغن زیتون طعم دار با طعم فلفل و سیر
گوجه فرنگی

دستورالعمل :

گام اول: در ابتدا سینه مرغ را آجری برش میدیم و به مدت ۵ ساعت در مواد زعفران پیاز ژولین شده و نمک و فلفل و روغن زیتون میخوابونیم
گام دوم: جوجه ها را به سیخ میکشیم توجه داشته باشید برای اینکه کار حرفه ای تر از آب دربیاد تکه ها باید مستطیلی برش بخوره و اونها رو فشرده و کنار هم به سیخ بکشید یعنی بین گوشت نباید فضای خالی وجود داشته باشه تا بعد از اینکه از سیخ خالی میکنیم تکه ها به هم چسبیده باشه
گام سوم: گوجه ها رو هم به سیخ میکشیم. سس کره را درست می کنیم.
گام چهارم: سیخ ها رو روی کباب پز قرار داده وقتی یک طرف رنگش تغییر کرد برمیگردونیم تا طرف دیگه هم رنگش عوض بشه توجه داشته باشید که باید حرارت خیلی کم باشه زمان کباب کردن بوقلمون بیشتر از جوجه کباب هست به خاطر اینکه رو شعله کم باید بپزه
گام پنجم: سیخ ها رو جابجا کنید پشت و رو کنید تا همه یکنواخت کباب بشه در این حین گوجه رو هم کباب کنید شعله کباب پز رو میتونید کم کم زیاد کنید فقط توجه داشته باشید که روی کباب نسوزه
گام ششم: در انتها که رنگ بوقلمون عوض شد و به کباب دست زدید و رنگ قرمز داخل کباب از بین رفته بود با قلمو سس کره روی کبابها بکشید مواظب شعله کشیدن آتش باشید
گام هفتم: سریع کباب رو برمیگردونیم و اون طرفش رو هم با سس میزنیم و بعد از ۳ دقیقه از وروی آتش برمیداریم سیخ را روی ظرف گذاشته و روش رو یک تکه نان بزارید و سیخ رو بکشید بیرون و بقیه سس کره رو روش بریزید. نوش جان

food.sarzade.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *