مواد لازم:

فیله مرغ : چهار عدد
هویج : دو عدد
گوجه‌فرنگی مینیاتوری : ۱۰۰ گرم
نمک، آویشن و زعفران : به میزان لازم
Baby corn (ذرت جوان) :به میزان لازم
فلفل دلمه ای رنگارنگ : از هررنگ یک عدد

طرز تهیه :

ابتدا فیله مرغ را به قطعات کوچک برش زده و با زعفران، نمک و آویشن مزه‌دار کنید.سپس هویج‌‌ها را با قالب های کوچک شکل‌دار قالب زده و کمی‌آنها را بپزید. همه مواد را به سیخ زده و یا در تابه با حرارت ملایم سرخ کنید.اگر به فلفل دلمه‌ای علاقه دارید می‌توانید فلفل را هم قالب زده و همراه مواد به سیخ بکشید .
————————————————
بیتوته

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *