● مواد لازم
▪ گوشت فیله گوساله: ۲۰۰گرم
▪ پیازخلالی: ۲عددبزرگ
▪ زیتون: ۱۰۰گرم
▪ قارچ: ۱۰۰گرم
▪ فلفل دلمه ای: ۱عددخلالی
▪ ادویه کاری: ۱قاشق چای خوری
▪ زعفران: کمی
▪ نمک وفلفل: به مقدارلازم
● طرز تهیه
گوشت را به صورت قوطی کبریتی بزرگ ببرید و با زیتون، خلال پیازوحلال فلفل دلمه ای ،زعفران و نمک وفلفل مزه دارکنید.
قارچها را بزرگ انتخاب کنید و به صورت چهارقاچ ببرید.کدو راهم به همین صورت ببرید.
اکنون درون سیخ های چوبی به ترتیب ابتدا یک چنجه گوشت، یک تکه کدو و یک تکه قارچ بزنید.
پس از اینکه سیخها آماده شد .درون یک ظرف را کمی روغن بریزید وسیخ ها را درون آن بچینید و بگذارید در حرارت ملایم بپزد.
● نکته
برای بیماران دیابتی این غذا، غذای بسیار مناسبی می باشد.فقط کافی است که جای گوشت گوساله رابا سینه مرغ عوض کنید، و درهنگام پخت بجای استفاده از روغن از کمی مخلوط رب گوجه فرنگی، آب و آب لیمو یا سرکه سیب استفاده کنید.نمک را نیز حذف کنید.

منبع:persianpersia.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.