مواد لازم:
راسته گوسفند کنجه کنجه : نیم کیلو
پیاز رنده شده : ۱ عدد
سرکه : ۱ پیمانه
لیمو : ۱ برش
میخک : ۳-۴ دانه
برگ بو : ۲ پر
زیره ساییده : ۲ قاشق مربا خوری
تخم گشنیز ساییده : ۱ قاشق مرباخوری
زنجبیل : ۱ قاشق مرباخوری
کره آب کرده ، نمک ،فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه :
همه مواد به جز نمک، فلفل و کره را با یک پیمانه آب در ظرفی بریزید و گوشت را ۳-۴ روز در این مایه در یخچال بخوابانید . سپس گوشت را به سیخ بکشید ، نمک و فلفل بپاشید و اندکی کره آب کرده بمالید ، و روی آتش زغال کباب کنید .
=====================================================
منبع:topchef.ir