مواد لازم:

راسته گوسفند کنجه کنجه : نیم کیلو

پیاز رنده شده : ۱ عدد

سرکه : ۱ پیمانه

لیمو : ۱ برش

میخک : ۳-۴ دانه

برگ بو : ۲ پر

زیره ساییده : ۲ قاشق مربا خوری

تخم گشنیز ساییده : ۱ قاشق مرباخوری

زنجبیل : ۱ قاشق مرباخوری

کره آب کرده ، نمک ،فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :

همه مواد به جز نمک، فلفل و کره را با یک پیمانه آب در ظرفی بریزید و گوشت را ۳-۴ روز در این مایه در یخچال بخوابانید . سپس گوشت را به سیخ بکشید ، نمک و فلفل بپاشید و اندکی کره آب کرده بمالید ، و روی آتش زغال کباب کنید .
=====================================================
منبع:topchef.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *