مواد لازم :
بلغور گندم ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد متوسط، خرد شده
پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری رنده شده
نعناع ۱ قاشق چای خوری
آویشن ۱/۲ قاشق غذا خوری خشک
آب ۱ قاشق غذا خوری سرد
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
نمک به میزان لازم و فلفل
طرز تهیه کبه ی بلغور
مواد لازم برای لایه ی میانی کبه ی بلغور:
نیم پیمانه گوشت چرخکرده همراه با پیاز خورد شده و سایر ادویه جات (زردچوبه / نمک و فلفل) که همه ی این مواد رو سرخ میکنیم و کنار میذاریم.
بلغور را شسته و در ظرفی به مدت یک ساعت خیس میکنیم و سپس در آبکش قرار میدهیم.
در غذا ساز ابتدا پیاز رو همرا ه با پوست رنده شده پرتقال و نعناع خشک و آویشن و یک قاشق آب خوب مخلوط کرده سپس بلغور رو اضافه کرده و دوباره هم زده و سپس گوشت رو مخلوط کرده تا مواد کاملا به خورد هم برود اگر لازم بود یک قاشق دیگه آب هم اضافه میکنیم این مخلوط را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم تا کمی استراحت کند.
مخلوط کبه رو یک ظرف که رویش رو با کیسه فریزر پوشانده کاملا بازمیکنیم اندازه یک نارنگی از این مخلوط رو برداشته و روی کیسه کاملا پهن میکنیم سپس از مواد میانی (که شامل گوشت چرخ کرده و پیاز بوده ) روی این کبه می پوشانیم دوباره یک لایه دیگه از مواد اصلی کبه رو می پوشانیم و لبه ها رو بهم فشار میدیم تا بهم بچسبن من از ظرف پیتزا استفاده کردم.
سپس در فر که از قبل گرم شده در داخل سینی فر که کمی چرب شده قرار میدهیم و برای مدت ۵ دقیقه یا کمی بیشتر قرار میدهیم و بعد از اینکه لایه زیری پخت، گریل رو روشن کرده، تا روی اون هم سرخ بشه.
بعد آماده ی نوش جون کردن شما می باشد.
منبع:bamacook.com