طرز تهیه کته استانبولیاین غذای راحت و خوش ‌مزه برای افراد مجرد و دانشجو بسیار مناسب است. توصیه می کنم حتما آن را با سالاد شیرازی میل نمایید.

طرز تهیه کته استانبولی

این غذای راحت و خوش ‌مزه برای افراد مجرد و دانشجو بسیار مناسب است. توصیه می کنم حتما آن را با سالاد شیرازی میل نمایید.

مواد لازم برای دو نفر:

برنج دو پیمانه

گوجه فرنگی سه عدد بزرگ

سیب ‌زمینی یک عدد بزرگ

پیازداغ یک قاشق غذاخوری

کره ۳۰ گرم

آب دو لیوان

نمک و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کته استانبولی:

ابتدا گوجه فرنگی‌ ها را پوست کنده و خرد می ‌کنیم و با پیاز داغ و روغن یا کره درون قابلمه ریخته و نمک و زردچوبه و یک لیوان آب را به آن اضافه می کنیم.

این مخلوط را روی حرارت ملایم به مدت پانزده دقیقه می ‌گذاریم تا گوجه‌ فرنگی ها پخته شود.

سپس سیب ‌زمینی را پوست کنده و خرد کرده و به مواد اضافه می ‌کنیم و بعد برنج را که خوب شستیم به همراه یک لیوان دیگر آب به آن‌ ها اضافه می ‌کنیم.

ابتدا حرارت را زیاد کرده تا به‌ جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می ‌کنیم تا برنج بپزد.

اگر مقدار آب آن کم بود، خیلی کم آب اضافه می‌ کنیم. دقت کنید در ریختن آب خست به‌ خرج دهید تا کته شما شل نشود.

وقتی آب برنج خشک شد حرارت را کم می ‌کنیم تا کته به مدت چهل دقیقه دم بکشد.

شیندخت

منبع:tebyan.net

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *