طرز تهیه کرپ قارچ و مرغ
مواد لازم برای خمیر کرپ:
آرد ۱۵۰ گرم یا یک لیوان
نمک نصف قاشق مرباخوری
تخم مرغ یک عدد
شیر ۲ لیوان
پیازچه یک چهارم لیوان
مواد داخل کرپ :
گوشت مرغ پخته (ساطوری شده) ۲۵۰ گرم
قارچ خرد شده ۱۵۰ گرم
پیاز خرد شده ۱ عدد
نمک و فلفل به اندازه لازم
پنیر موزارلا ( رنده شده) ۱۰۰ گرم
طرز تهیه خمیر کرپ:
کرپ یک نوع خمیر پخته شده است که مراحل تهیه آن را با شکل برای شما بیان می کنیم.
در کاسه ای آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. شیر و تخم مرغ را با هم آمیخته و کم کم به آرد و نمک اضافه کنید.
مایع خمیر را از آب صافی عبور دهید تا مخلوط یکنواختی بدست آورید. در نهایت پیازچه را افزوده و خمیر را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.
سپس خمیر را از یخچال بیرون آورده و به اندازه یک چهارم لیوان از آن را داخل ماهیتابه ای به شکل گرد و نچسب که از پیش با برس چرب کرده و روی حرارت گذاشته اید، بریزید.
همین که خمیر خودش را گرفت، آن را پشت و رو کنید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود.
خمیر آماده شده را از ماهیتابه خارج کنید. سپس به وسیله قالب گردی ازهر کرپ ۳ دایره جدا کنید و از مواد آماده شده (مواد داخل کرپ) در آن گذاشته، بپیچید. بعد آن را تزئین کرده و در ظرف موردنظر بچینید.
طرز تهیه مواد داخل کرپ:
روغن را روی حرارت داغ کنید. سپس پیاز را در روغن داغ بریزید. پیاز که کمی طلایی شد، گوشت مرغ پخته و قارچ را به آن اضافه کنید. برای این که قارچ ها تغییر رنگ ندهند، می توانید کمی آب لیمو به آنها بیفزایید. در نهایت نمک ، فلفل و پنیر موزارلا را افزوده و از روی حرارت بردارید. شما می توانید بر طبق ذائقه خود مواد داخل کرپ را تغییر دهید.
نکات تغذیه ای :
پنیر موزارلا ( MOZZARELLA CHEESE ) ، یک نوع پنیر نرم نارس با دلمه ی پلاستیک مانند است که اصل و منشا آن جنوب ایتالیا است. امروزه این پنیر در بیشتر کشورهای اروپایی ساخته می شود. این پنیر کاربرد گسترده ای برای روی پیتزا دارد ، چرا که حالت کشسانی خوبی دارد. تصویر بالا این نوع پنیر را نشان می دهد.
منبع : دنیای تغذیه
نشر:tebyan.net
بازنشر:mounes.ir