طرز تهیه کعک عربی در خانه
موزش دستور تهیه و پخت شیرینی عربی کعک لبنانی عراقی، چگونه شیرینی کعک کنجدی خوشمزه درست کنیم.
۳ پیمانه آرد سفید قنادی
۱ پیمانه کره آبشده
۱ پیمانه شکر ریز
نصف پیمانه شیر
۱ قاشق چای خوری وانیل
نصف قاشق چ پودر هل
۱ قاشق چ بکینگ پودر
۱ پیمانه کنجد
۳ قاشق غذاخوری شکر
رومال کعک
۱ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غ شیر
ربع قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه کعک عربی در خانه :
آرد وبکینگ پودر وانیل وپودرهل شکر با هم خوب قاطی میکنیم بعد بهش کره آبشده البته سرد بشه میزنیم وخوب ماساژ میدیم تا بخورد هم برن وشنی بشن بعد شیر کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرم ولطیف بدست بیاد اصلا ورز ندید فقط در حد جمع شدن خمیر کفایت میکنه چون آبخور آرد ها فرق داره شاید کمتر و یا بیشتر شیر ببره پس دقت کنید
خمیر بپوشونید بذارید ۱۰ دقیقه استراحت بکنه دراین زمان تستر یا فر رو ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه تو یک سینی کاغذ روغنی بذارید بعد استراحت خمیر ازش چونه های کوچک بردارید شکل دلخواه بدیدو بهش مخلوط رومال تخم مرغ وشیر وانیل بمالید و در مخلوط شکر وکنجد بغلطانید ودرسینی با کمی فاصله مرتب کنید ودرفر بذارید تا سطح بالا وپایینش طلایی بشه بعد خروج از فر بهش زمان بدید سردبشه ونوش جان
مدت زمان ماندن درفر بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه هست البته این تغریبی هست ودمای فروتسترها با هم فرق دارن خودتون چک کنید
خمیر زیاد ورز ندید درحد جمع شدن خمیر کافیه شیر کم کم اضافه کنید شکر دانه ریز استفاده کنید اگه شکر دانه درشت بود با آسیاب یک دور آسیاب کنید اگه پودر هل ندارید بجاش چند قطره اسانس هل استفاده کنید درجه فر یاتستر خودتون باهمون دما کیک و شیرینی میپزید میزون کنید.
منبع:/madaran.net