;


مواد لازم :
آرد سفید ۱ کیلوگرم
ادویه ی مخصوص به میزان دلخواه
مایه ی خمیر ۱ قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر کمی
نمک ۱ قاشق چایخوری
شیر ۳-۲ لیوان
شکر ۲ قاشق غذاخوری
زعفران کمی
روغن مایع ۱ لیوان
خرمای هسته درآورده به میزان دلخواه (تقریبا ۵۰۰ گرم)

طرز تهیه :
ادویه مخصوص این شیرینی شامل: زیره، رازیانه، فلفل سیاه، تخم گشنیز، پودر زنجبیل و دارچین است.ابتدا ادویه را دو قسمت کنید. نیمی از ادویه، روغن مایع و آرد را با هم مخلوط می کنیم، طوری که آرد گلوله گلوله شود.
سپس شیر، شکر و زعفران را روی حرارت گرم می کنیم، تا جایی که ولرم شود.
مایه ی خمیر(را که در کمی آب جوش حل کرده ایم)، بیکینگ پودر و نمک را با آرد مخلوط می کنیم.
سپس مخلوط شیر را که ولرم شده، به مخلوط آرد اضافه می کنیم و با دست خوب ورز می دهیم.
خمیر آماده شده را به مدت ۴-۵/۳ ساعت می گذاریم بماند.
سپس خرماهای بدون هسته را با بقیه ی ادویه مخلوط کرده و خوب با دست له می کنیم.
سپس خمیر را بصورت لایه ای نازک، به قطر نان پهن می کنیم و مخلوط خرما را به قطر ۲ سانتی متر روی خمیر می گذاریم. دو طرف خمیر را به هم می چسبانیم.
سپس خمیر را به هر شکلی که دوست دارید(لوزی یا مربعی به اندازه ۵-۴ سانتیمتر) برش دهید.
سپس در فری که درجه ی آن ۱۹۰-۱۷۰ سانتیگراد است، به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید.
کلوچه ی جنوبی نوش جانتان.

منبع:articlefa.ir/post/1319

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.