طرز تهیه کلوچه رزماریطرز تهیه کلوچه رزماری

طرز تهیه کلوچه رزماری

مواد لازم:

یک و نیم فنجان آرد همه کاره
نصف فنجان کره سرد (خرد بشه)
یک چهارم فنجان پودر قند
۲ قاشق غذاخوری برگ رزماری تازه و خرد شده
۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز

طرز تهیه کلوچه رزماری :

فر رو با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنین. یه ظرف مخصوص پخت کلوچه برداشته و کمی روغن روش اسپری کنین.

آرد، کره، پودر قند و رزماری رو داخل یه غذاساز ریخته و روشنش کنین و بذارین خمیر به شکل توپی دربیاد.

حالا یه سطح آرد زده آماده کرده و خمیر رو به تکه های ۳٫۵ سانتیمتری تقسیم کنین. اونا رو طوری پهن کنین که به کلوچه های ۵ سانتیمتری دربیان. حالا اونا رو روی ظرف با فاصله ۵ سانتیمتری چیده و داخل فر بذارین.

بعد از ۱۸ تا ۲۰ دقیقه ، وقتی که لبه ی کلوچه ها طلایی رنگ شدن، اونا رو از فر درآورده و روش شکر دانه ریز بپاشین. بعد اونا رو روی یه سطح فلزی توری بذارین تا خنک بشن.

منبع:novinzi.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *