طرز تهیه کلوچه کنجدی نرم
بازدید۷۶
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه
مواد اولیه :
برای ۸ نفر
پودر شکر ۱ لیوان
تخم مرغ تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۳ لیوان
پودر هل ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
کنجد به مقدار لازم
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۳/۴ لیوان
ماست شیرین ۳ قاشق غذاخوری پر
طرز تهیه کلوچه کنجدی نرم :
ابتدا تخم و مرغ و پودر شکر رو با هم پنج دقیقه با همزن میزنیم. روغن مایع رو وقتی تخم مرغ و شکر خوب پفکی شد اضافه کرده و کمی هم میزنیم. حالا بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه. و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط میکنیم.
ارد،نمک،وانیل رو سه مرتبه الک کرده و با هم مخلوط میکنیم و با پودر هل به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشه تقریبا مثل غلظت حلوا.
نیم ساعت تو ظرف دربسته تو فریزر قرار میدیم.
از فریزر که بیرون اوردیم با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد میکنیم و بین دو کف دست کمی فشار میدیم. و یا به شکل بیضی اینکار و میکنیم. تو کنجد میغلطونیم. تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم تا بپزه.
منبع:soorancooking.ir