طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگیطرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی

طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی

مواد لازم جهت تهیه کوفته قل قلی فرنگی برای ۸ نفر :
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۳/۴ پیمانه
پنیر چدار رنده شده ۱ پیمانه
جو پرک ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
گوشت کوبیده شده ۵۰۰ گرم
کچاب ۲/۳ پیمانه
شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه
خردل ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی :
۱- فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

۲- دریک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، پنیر، جو و نمک را ترکیب کنید، گوشت کوبیده شده را اضافه کنید، به خوبی مخلوط کنید و این مخلوط را به شکل ۸ قرص گوشت کوچک درست کنید، سپس مواد را در یک سینی پخت بزرگ که کمی روغن زده شده است قرار بدید.

۳- در یک کاسه کوچک دیگر، کچاب، شکر قهوه ای و خردل را ترکیب کنید، سپس آنها را هم بزنید و روی تمامی قرص نان ها بپاشید.

۴- بدون در آنها را به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) بپزید.

منبع : beryooni.com
نشر:beytoote.com
باز نشر:mounes.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *