طرز تهیه کچری (غذای افغانی)
برنج – سه گیلاس
ماش- سه گیلاس
بولیونگ گوشت سه دانه
نمک به مقدار ضرورت
مرچ سرخ و مرچ سیاه به مقدار دلخواه
طرز تهیه کچری (غذای افغانی) :
ماش را جدا گانه بپزید و کمی روغن را داخل دیگ انداخته رنگ بوره درست کنید و داخل ان سه دانه بولیونگ گوشت را بیندازید و آب و نمک و مرچ را به علاوه نمایید
برنج را که قبلا تر نموده اید همرا با ماش با مواد مذکور مخلوط نمایید و آب آنرا انقدر بریزید که برنج و ماش خوب نرم شوند و به همدیگر بچسپند و وقتی آب آن خوب خشک شد انر دم کنید .
نیم کیلو گوشت ،کوفته، پیاز، روغن، دال نخود، مرچ سیاه ، مرچ سرخ ،نمک ،رب ،بادنجان رومی ، زرچوبه
پیاز را در روغن سرخ نموده گوشت فیمه را به اضافه نمایید و خوب سرخش کنید بعد نمک /مرچ و رب بادنجان رومی و دال نخود و کمی اب به اضافه کنید و بگذارید تا به روغن بیاید و دال نخود هم پخته شود سعی کنید روغن قیمه زیاد باشد چون برنج روغن کم دارد برنج دم کشیده را داخل ظرف بکشید و وسط برنج را خوب چقر کنید و داخل انرا ماس بزنید و بعد قیمه اماده را داخل بریزید و اطراف انرا با ماس با سیر و مرچ سرخ و نعناع خشک تزیین کنید
منبع:fathiaghafori.blogfa.com