طرز تهیه کیک اسفنجی

مواد لازم:
آردوشیروشکروروغن مایع =از هر کدام ۱ لیوان
تخم مرغ ۳= عدد
وانیل =۴/۱ قاشق چایخوری
بکینگ پور ۱= قاشق مربا خوریطرز تهیه:
ابتدا تمام تخم مرغ ها را با وانیل خوب میزنیم و بعد شکر را اضافه می کنیم و آنقدر می زنیم تا حجم مایع ۲ برابر شود بعد روغن را اضافه می کنیم و ۱ دقیقه می زنیم سپس نیمی از شیر را که از قبل نیم گروم کرده ایم را اضافه کرده و کمی میزنیم و سپس نیمی از آرد را که قبلاً با بکینگ پور ۳ با الک کرده ایم و باز میزنیم وقتی خوب مخلوط شد بقیه شیر و بعد از کمی هم زدن مابقی آرد را اضافه می کنیم و به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار می دهیم

امیدواریم با تهیه این کیک اسفنجی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید و همیشه شیرین کام باشید.
نوش جان

akairan.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *