طرز تهیه کیک توپی گردو


شیرینی توپی خوشمزه برای مهمانی ها

اختصاصی بیست ستون:

مواد لازم :

آرد کیک : ۱ فنجان

کره : ۱۱۵ گرم

پودر قند : ۱ فنجان

شکر : ۲-۳ قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده : ۱ و نیم فنجان

عصاره وانیل : ۱ قاشق چای خوری

نمک : به مقدار کم

طرز تهیه :

ابتدا فر را روی دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود. آرد، شکر، گردو و نمک را در ظرف بزرگی مخلوط کنید. سپس عصاره وانیل و کره را بریزید و با دست خوب ورز دهید. از خمیر آماده شده به اندازه یک گردو بردارید و در دست گرد کنید و در ظرف فر با فاصله بچینید. ظرف را به مدت ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از آن کیک های گرم را در پودر قند بغلتانید و آنها را روی توری فلزی بگذارید تا خوب خنک شوند. بعد از آن دوباره روی کیک ها پودر قند بریزید. کیک توپی گردو آماده سرو است.

منبع:bistsotoon.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *