طرز تهیه کیک توپی گردو
شیرینی توپی خوشمزه برای مهمانی ها
اختصاصی بیست ستون:
مواد لازم :
آرد کیک : ۱ فنجان
کره : ۱۱۵ گرم
پودر قند : ۱ فنجان
شکر : ۲-۳ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده : ۱ و نیم فنجان
عصاره وانیل : ۱ قاشق چای خوری
نمک : به مقدار کم
طرز تهیه :
ابتدا فر را روی دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود. آرد، شکر، گردو و نمک را در ظرف بزرگی مخلوط کنید. سپس عصاره وانیل و کره را بریزید و با دست خوب ورز دهید. از خمیر آماده شده به اندازه یک گردو بردارید و در دست گرد کنید و در ظرف فر با فاصله بچینید. ظرف را به مدت ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از آن کیک های گرم را در پودر قند بغلتانید و آنها را روی توری فلزی بگذارید تا خوب خنک شوند. بعد از آن دوباره روی کیک ها پودر قند بریزید. کیک توپی گردو آماده سرو است.
منبع:bistsotoon.com