طرز تهیه کیک سبیل

طرز تهیه کیک سبیل

طرز تهیه کیک سبیل خوشمزه و جذاب برای روز پدر و مرد

دیدگاه خود را بنویسید.

کیک سبیل یکی دیگر از کیک های خوشمزه و جذاب ویژه آقایان می باشد و گزینه بسیار مناسبی برای تدارک دیدن در روز پدر و تولد آقایان می باشد. در ادامه با طرز تهیه کیک سبیل خوشمزه و جذاب ویژه آقایان می باشد و گزینه بسیار مناسبی برای تدارک دیدن در روز پدر و تولد آقایان می باشد

مواد لازم کیک سیبیل :

تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
شیر گرم ۱ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس شکلاتی
شیر ۲ لیوان
شکر نصف لیوان
کره ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۵ قاشق غذاخوری

مراحل دستور تهیه کیک سبیل

مرحله اول

برای درست کردن کیک سبیل ابتدا کاغذ روغنی را اندازه کف قالب می بریم و وسطش را مشخص می کنیم. سپس از روی نقطه وسط، یک منحنی از این طرف تا آن طرف کاغذ می کشیم. سپس

کاغذ را برعکس کف قالب می گذاریم. مثل تصویر پایین :

طرز تهیه کیک سبیل

مرحله دوم

برای درست کردن کیک ابتدا تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با همزن حدود ۵ دقیقه هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. بعد شیر و روغن را اضافه کرده و این بار در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

مرحله سوم

در ادامه آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را باهم مخلوط کرده و پس از اینکه ۳ بار الک کردیم به موادمون اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا مایه کیک آماده شده را داخل قالب با قطر تقریبا ۲۸ سانتی متری یا یک ماهیتابه می ریزیم و برای پخت در فر از ربع قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه می گذاریم تا بپزد.

مرحله پنجم

برای اطمینان از پخت کیک سیخ چوبی تمیز را وسط کیک فرو می کنیم اگر تمیز بیرون آمد کیک پخته است در غیر این صورت زمان بیشتری می دهیم تا کیک بپزد.

مرحله ششم

پس از اینکه کیک پخت آن را از فر بیرون می آوریم و به مدت ۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا کیک کمی خنک شود. بعد کیک را از قالب بیرون آورده و دوباره صبر می کنیم تا کیک کامل خنک شود.

مرحله هفتم

در این فاصله که کیک خنک می شود سس شکلاتی کیک را آماده می کنیم. برای این کار همه مواد را باهم مخلوط کرده و روی حرارت مداوم به صورت مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود.

مرحله هشتم

بعد از اینکه غلیظ شد از روی حرارت برمی داریم و صبر می کنیم تا کمی ولرم شود. بعد از اینکه کیک کامل خنک شد آن را برعکس کرده و از روی خطی که روی کاغذ روغنی کشیده بودیم با چاقو کیک را می بریم و بعد کاغذ رو جدا می کنیم.

مرحله نهم

سپس یکی از دو تیکه کیک را برعکس می کنیم تا وقتی کنار هم قرار می دهیم شکل سبیل شود. بعد روی کیک، سس شکلاتی ولرم شده می ریزیم و صبر می کنیم تا سس کامل خنک شود و بعد

سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کیک سبیل خوشمزه و خانگی لذت ببرید.

منبع:/baronak.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *