طرز تهیه کیک مرمر شکلاتیطرز تهیه کیک مرمر شکلاتی

طرز تهیه کیک مرمر شکلاتی

دیدگاه خود را بنویسید.

بازدید۲,۱۸۷

مواد لازم:

کره نرم ۲۲۵ گرم
شکر ۲۲۵ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲۲۵ گرم
شیر ۳ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا فر را روی حرارت ۱۶۰ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می نماییم و کف قالب مورد نظر که یک قالب حدودا ۲۰ سانتی است را با کاغذ مخصوص چرب می پوشانیم.
کره و شکر را با همزن خوب می زنیم تا شکر حل شود.تخم مرغ هارا یکی یکی به مخلوط اضافه نموده و هم میزنیم.شیر و وانیل را هم اضافه کرده،سپس آرد را کم کم می افزاییم و هم می زنیم تا مخلوطی صاف بدست آید.
نیمی از مواد را در ظرفی دیگر ریخته و با پودر کاکائو مخلوط می کنیم و خوب هم میزنیم(می توان برای عطر بیشتر کمی وانیل به این مخلوط اضافه کرد).
حال تیکه تیکه از هر کدام از مواد داخل قالب ریخته و با چنگال شکل میدهیم تا طرح مرمر به خود بگیرد.قالب را به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه تا زمانیکه کاملا بپزد داخل فر می گذاریم.

منبع:/ashpaz-bashi.blogfa.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *