غذای پر طرفدار سنگاپوری
موارد لازم:
۲ حبه سیر رنده شده
زنجبیل رنده شده حدود یک قاشق غذاخوری
قارچ تازه ۸ عدد
رشته یا ورمیشل برنجی در حد دو پیمانه
دو تا کرفس ( نازک بریده و رشته کرده )
پیاز یکعدد نازک خلال شده
فلفل تازه دوعدد
دستور پخت
مواد لازم برای سس ترکیبی :
۳ قاشق غذاخوری پودر کاری تند
سیر رنده شده ۲ حبه
یک پیمانه آب مرغ
۴ قاشق غذاخوری سس سویا
زنجبیل ۱ قاشق غ
۴ ق چای خوری شکر
رب فلفل تند ۲ ق چ
۲ ق غ روغن دو قاشق روغن رو داخل ماهیتابه گرم کنین وبعد مواد سس ترکیبی رو آماده کنین : پودر کاری و زنحبیل و سیر رو اضافه کنین و کمی تفت بدین . حالا آب مرغ رو اضافه کنین . شکر و رب فلفل قرمز رو هم اضافه کنین .رشته برنجی رو توی آب داغ بریزین و حدود ۷ الی ۸ دقیقه بجوشانین تا نرم شوند و آبکش کنین . و حالا همه این مواد رو با رشته ها مخلوط کنین و بذارین ۵ دقیقه بپزه . بعد از روی شعله بردارین .
۲-مجددا داخل یک ووک ( ماهیتابه نیمه گود بزرگ چینی ) کمی روغن رو گرم کنین . و حالا مواد اصلی غذا رو …. سیر و زنجبیل رو بریزین وتفت بدین تا طلایی یشن .قارچ ها رو در آب داغ بریزین و پس از نیمساعت آبکش کنین و بعد ورقه کنین .حالا کرفش و پیاز و فلفل و جوانه ها و پیازچه ها و قارچ ها رو روش بریزین . و ۳ دقیقه دیگه بپزین . سبزیجات باید حالا دیگه نرم شده باشن پس اونها رو کنار بذارین .
مجددا کمی از روغن رو داخل ووک بریزین و گرم کنین و حالا میگو ها رو بریزین و تفت بدین تا هر دودطرف صورتی و کمی نرم بشن . میگو زود می پزه . اتفاقا اگه زیاد بپزه سفت تر میشه .و حالا گوشت کبابی خلالی (تکه های باریک فیله مرغ کبابی یا آبپز) رو بریزین و مخلوط کنین . سبزیجات و رشته ها که قبلا مخلوط کردین رو نیز اضافه کنین . حالا سس صدف و باقی سس ترکیبی رو روش بزیزین و خوب همه رو باهم مخلوط کنین . غذا آماده شد .داغ سرو کنین .
غذای پر طرفدار سنگاپوری
بقیه مواد:
یک پیمانه جوانه
پیازچه با ساقه های سبز ۸ عدد
نیم کیلو میگو پوست کنده و نمیز کرده
نیم کیلو گوشت کبابی مرغ یا ماهی خلالی
۴ قاشق غذاخوری روغن کنجد
۳ قاشق غ سس صدفنکات مربوط به میگو با ورمیشل برنج سرخ شده ( سنگاپور )
منبع:parsnaz.com