فتوش نخود
مواد لازم :
• دو عدد نان کامل لبنانی
• اسپری روغن زیتون
• یک قاشق غذاخوری سماق
• دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
• ۱٫۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک قوطی کنسرو ۴۰۰ گرمی نخود (آبگوشتی)
• ۵۰۰ گرم گوجه فرنگی گیلاسی، از وسط دو نیم شده
• دو عدد خیار، ۴ برش از طول
• دو عدد فلفل قرمز خرد شده
• ۶ عدد پیازچه خرد شده
• یک پیمانه جعفری خرد شده
• یک پیمانه برگ تازه نعنا
طرز تهیه فتوش نخود :
۱٫ فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. روی سینی فر یک لایه ورق روغنی پهن کنید. نان ها را با اسپری روغن زیتون کمی چرب کنید و روی سینی بگذارید. نصف قاشق چایخوری سماق روی آنها بپاشید. سپس داخل فر قرار دهید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا برشته و طلایی شوند. آنها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید. پس از اینکه کاملا خنک شدند، آنها را به اندازه لقمه های کوچک خرد کنید.
۲٫در یک کاسه کوچک، آب لیمو و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.آنها را خوب بهم بزنید.
۳٫ در کاسه ای دیگر، نخود، گوجه فرنگی، خیار، فلفل قرمز، پیازچه، جعفری، نعنا و سماق باقی مانده را با هم مخلوط کنید.
۴٫سس را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید. با فلفل کمی آن را مزهدار کنید. تکه های نان را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
irannaz.com