;
فلن کیک فنجانی(بدون فر و همزن)

فلن کیک فنجانی(بدون فر و همزن)

leili.a

بازدید۱۶

مواد لازم :

فلن کیک فنجانی(بدون فر و همزن) برای ۴ نفر

مواد کیک :

تخم مرغ ۱ عدد
پودر شکر ۱/۳ پیمانه
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری
شیر یاآب یا آبمیوه ۱/۴ پیمانه
آرد ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری

مواد کرم :

کرم کارامل آماده ۱/۲ بسته
شیر ۱ پیمانه

طرز تهیه فلن کیک فنجانی(بدون فر و همزن) :

زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰دقیقه

۱
ابتدا قالب هامون رو کمی چرب میکنیم من از قالب های رمکین به قطر ۱۰ سانت استفاده کردم و ۴ عدد شد میتونید از فنجان یا پیاله هایی که در خانه دارید هم استفاده کنید سس کارامل داخل بسته رو به طورمساوی ته قالب هامون میریزیم و کرم رو آماده میکنیم

۲
برای آماده کردن کرم کافیه پودر کارامل رو داخل یک لیوان شیر حل کنید روی حرارت ملایم بذارید هم بزنید وقتی به جوش اومد یکی دو دقیقه بعد خاموش کنید همینجور که داغه به مقدار مساوی داخل پیاله ها بریزید و پیاله ها رو داخل یخچال بذارید تا خوب ببنده حدود یک ساعت زمان لازمه

۳
وقتی کارامل بسته شد مواد کیک رو آماده میکنیم تخم مرغ شکر وانیل رو با همزن دستی یا چنگال خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه میتونید این کار رو با همزن برقی هم انجام بدید روغن و شیر رو اضافه کرده مخلوط کنید آرد و بیکینگ پودر و کاکائو رو با هم الک کنید و قاشق قاشق به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه

۴
از مایه کیک داخل پیاله ها میریزیم پیاله ها رو توی قابلمه حاوی آب جوش میذاریم سطح آب جوش باید به اندازه ارتفاع کارامل باشه نه بیشتر حالا در قابلمه و دمکنی میذاریم تا وقتی که کیک پخته بشه برای من حدود ۲۵ دقیقه زمان برد حرارت باید نسبتا ملایم باشه بجای دمکنی میتونید اگه در ظرف شما پیرکس هست فقط سوراخ روی در رو به کمک سیخ چوبی یا خلال دندون بپوشانید اینجوری دیگه نیاز به دمکنی نیست

۵
بعد از پخت کیک قالب ها رو داخل یخچال به مدت حدودا دو ساعت بذارید تا کارامل ببنده این مدت بستگی به غلظت کارامل شما داره بعد از این مدت اطراف کیک رو با چاقو جدا کرده و داخل ظرف سرو برگردونید به دلخواه تزیین و سرو کنید نوش جان

سایر نکات

فلن کیک فنجانی(بدون فر و همزن)
دوستان این دستور نیاز به ژلاتین یا خامه نداره اگه دوست دارید کارامل سفت ترس داشته باشید میتونید دو قاشق خامه بعد از خاموش کردن حرارت به کرم اضافه کنید یا یک قاشق ژلاتین
یا اینکه یک بسته کارامل رو به طور کامل داخل ۱ لیوان شیر حل کنید اینجوری کرم‌شما سفت تر خواهد بود و در زمان کمتری هم آماده میشه و نیاز به ژلاتین و خامه هم نداره
میتونید این کیک رو در قالب بزرگ و یک تکه هم درست کنید بسته به اندازه قالب میزان مواد و زمان پخت متغیر خواهد بود.
این رسپی فوق العاده راحته و با مواد کم و در دسترس خیلی راحت یه دسر شیک و خوشمزه خواهید داشت.
دوستان عزیزم ممنون میشم در صورت انتشار رسپی ها منبع رو ذکر کنید.

منبع:sarashpazpapion.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.