مواد لازم:

ـ گوشت گوسفند چرخ کرده (۴۰۰ گرم)

– آرد (۲۰۰ گرم)

-پیاز (۱۲۰ گرم)

ـ تخم مرغ (یک عدد)

ـ ماست ، نمک و فلفل (به مقدار لازم)

طریقه پخت:

گوشت گوسفند را به همراه پیاز ، چرخ می کنند و آنها را با نمک و فلفل لازم ، به خوبی قاطی می کنند. خمیری را که با تخم مرغ درست شده است ، به شکل چهارگوش و به اندازه های دلخواه می برند. سپس گوشتی را که به صورت قید شده ، آماده گردیده است ، در داخل آن خمیرها می گذارند و لبه های آن را به هم می چسبانند. آب را در داخل قابلمه ای ریخته و به داخل آن مقداری نمک می ریزند و می گذارند تا جوش بیاید. پس از آن ، خمیرها را به آرامی در داخل آبی که در حال جوشیدن است ، می ریزند تا بپزد. پس از پختن ، خمیرها را از داخل آب برمی دارند و در داخل بشقابی که اندکی ماست در داخل آن است ، می گذارند. (در صورت نیاز ، می توان سیر رنده شده را نیز به ماست اضافه نمود).

منبع:gscgoums.blogfa.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.