قطاب یزد
مواد لازم:
زرده تخم مرغ ۴ عدد ۲ تا برای خمیر ۲ تا برای روی خمیر که طلایی بشه
ماست نصف پیمانه (۱۰۰گرم)
روغن نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)
پیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
آرد به اندازه ایکه خمیر بدست نچسبد ( حدود ۱۵۰ گرم)
مواد لازم برای داخل قطاب:
۳۰۰ گرم مغز انواع بادام ها (گردو – پسته – فندق – بادام )
پودر قند ۱۲۰ گرم
هل کوبیده نرم یک قاشق سوپخوری
دارچین به مقدار لازم
زعفران برای روی خمیر مقداری
طرز تهیه :
دوستان شیرینی از این اسونتر و خوشمزه تر نداریم ۲ عدد زرده تخم مرغ و ماست و روغن و بکینگ پودر رو خوب مخلوط می کنیم بعد ارد را اضافه کرده تا جایی که خمیر به دست نچسبد خمیر رو ۲ ساعت استراحت می دیم وبعد خمیر را چندین گلوله درست می کنیم و با وردنه باز کرده داخلش مواد می زنیم و به هر شکلی دوست داریم درست می کنیم حالا چرا شکل ظاهرش با قطاب یزد فرق میکنه من ۲ تا زرده رو با کمی زعفران وهل وچند پر دارچین مخلوط کردم و قبل از پخت به قطاب با شت زدم ////با این کار بوی این شیرینی خوشمزه تو تمام فضای خونه زیباتون پخش میشه اونوقت شما نه تنها از خوردنش لذت میبرید بلکه بوش به خونه های مجاور هم میره که مجبورید کادو بدید :))))) قطاب بازاری به این صورته پس از پخت در پودر قند بغلتونید و با پودر پسته تزئین می کنیم قطابهای اماده شده را در فر می پزیم درجه هر فر فرق میکنه فکر کنم تو این قسمت همتنو استاد باشید زمان پخت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه البته بازم به فر شما بستگی داره لطفا بالا سر شیرینی خوشمزتون باشید تا مشکلی پیش نیاد من برای تزئین روش از پودر پسته وکمی هل استفاده کردم.
منبع:ashpaz-bashi.blogfa.com