قلیه ماهی

دیدگاه خود را بنویسید.

بازدید۷۸۰

مواد لازم:
ماهی پوست گرفته و پاک شده یک کیلو( شوریده، سنگسر، هامور)
سیر یک بوته
سبزی( گشنیز و شنبلیل ه) ۳۰۰ گرم
تمرهندی یک بسته
پیاز یک عدد متوسط
زردچوبه و نمک به میزان لازم
پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری

طرز تهیه
ماهی را به اندازه ی تکه های ۴×۴ سانتی متر خُرد کرده و می شوییم.
ماهی که برای قلیه ماهی استفاده می کنیم بایستی بدون استخوان باشد.
به همین دلیل ماهی های: شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند.
سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر کدام یه میزان ۱۵۰ گرم می باشد.
پیاز خرد شده را با ۳ قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم.
سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن کمی تفت می دهیم.
ماهی را با کمی زردچوبه و نمک، به همراه سبزی ها تفت می دهیم.
بعد شیره تمرهندی را اضافه کرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم.
غذا آماده ی سرو است.

نکات تغذیه ای :
این خورشت، یک غذای محلی خوشمزه و برای نواحی خوزستان است. به علت دارا بودن سبزی و سیر، غذای خوش طعم و خوش رنگی است.
ترشی این غذا بوسیله تمرهندی تأمین می شود.
همچنین در تهیه این خورش به جای گوشت قرمز از ماهی استفاده شده است که نه تنها ضرری ندارد، بلکه دارای فواید بسیاری است.
کسانی که دارای چربی خون بالا و یا ناراحتی قلبی هستند، می توانند از این خورشت استفاده کنند ولی به شرط آنکه مواد با مقدار کمی روغن و برای مدت کوتاهی تفت داده شوند.

منیع:cloob.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *