قنبر پلو غذایی خوشمزه بر سر سفره سحری شیرازیها
این غذا بسیار مناسب است برای سفره سحری که در بین شیرازیها جایگاه خاصی در سفره های سحری دارد.
مواد لازم : برای چهار نفر
گوشت چرخکرده یک کیلو
برنج چهار فنجان
پیاز یک عدد
نمک یک قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
آرد نخودچی به میزان دلخواه
کشمش ۲۰۰ گرم
روغن به میزان دلخواه
رب انار دو قاشق غذاخوری
شیره انگور یک قاشق غذاخوری
گردو ۱۰۰ گرم
طرز تهیه :
گوشت را به همراه کمی نمک و زردچوبه ورز داده و پس از مخلوط کردن با آردنخودچی آن را به شکل کوفته در اندازههای کوچک درآورده و در روغن سرخ کنید. در تابهای دیگر گردو، پیاز و کشمش را سرخ کرده و برنج صاف شده را درقابلمه ریخته، کوفته ها، گردو، پیازداغ و کشمش سرخ شده را لابهلای برنج ریخته و کمی رب انار تفت داده شده همراه شیره انگور روی برنج بریزید تا به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد.
———————————————————–
منبع:beytoote.com