آشنایی با روش تهیه آشنایی با روش تهیه قیمه نثار – غذای محلی قزوین

قیمه نثار یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار قزوینی‌ها است.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

گوشت مغز ران گوسفندی: ۵۰۰ گرم

برنج: ۶ پیمانه

زرشک: ۲ قاشق غذاخوری

شکر: یک قاشق‏ غذاخوری

پیاز داغ: ۲ قاشق‏ غذاخوری

رب گوجه ‏فرنگی: یک قاشق‏ غذاخوری

خلال پرتقال شیرین شده: یک قاشق‏ غذاخوری

خلال بادام: یک قاشق ‏غذاخوری

خلال پسته: یک قاشق‏ غذاخوری

گلاب: یک قاشق‏ غذاخوری

دارچین، هل، زیره: یک قاشق‏ غذاخوری

کره: ۱۰۰ گرم

زعفران آب گرفته غلیظ: یک قاشق‏ غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.

گوشت را به صورت قیمه‌‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.

مواد فوق را با ۲ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.

خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید.

زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.

یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

تزیین:

برنج گرم را داخل قالب میان تهی، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید.

سپس آن را در دیس برگردانید.

در قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و طبق تصویر روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید.

روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید.

انرژی کل: ۳۵۰۰ کیلو کالری

قیمه نثار – غذای محلی قزوین

قیمه نثار یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار قزوینی‌ها است.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

گوشت مغز ران گوسفندی: ۵۰۰ گرم

برنج: ۶ پیمانه

زرشک: ۲ قاشق غذاخوری

شکر: یک قاشق‏ غذاخوری

پیاز داغ: ۲ قاشق‏ غذاخوری

رب گوجه ‏فرنگی: یک قاشق‏ غذاخوری

خلال پرتقال شیرین شده: یک قاشق‏ غذاخوری

خلال بادام: یک قاشق ‏غذاخوری

خلال پسته: یک قاشق‏ غذاخوری

گلاب: یک قاشق‏ غذاخوری

دارچین، هل، زیره: یک قاشق‏ غذاخوری

کره: ۱۰۰ گرم

زعفران آب گرفته غلیظ: یک قاشق‏ غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.

گوشت را به صورت قیمه‌‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.

مواد فوق را با ۲ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.

خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید.

زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.

یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

تزیین:

برنج گرم را داخل قالب میان تهی، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید.

سپس آن را در دیس برگردانید.

در قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و طبق تصویر روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید.

روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید.

انرژی کل: ۳۵۰۰ کیلو کالری

———————————————————–
منبع:hamshahrionline.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *