مارسالای مرغ ایتالیایی با چربی کم
این دستور غذای سریع مارسالای مرغ بدون چربی، باعث اضافه وزن نمیشود.
راز خوشمزگی این غذای کلاسیک ایتالیایی در استفاده از سینه ی مرغ به جای ران است و بدلیل نازک بودن تکه های سینه مرغ بدون خشک و سفت شدن سریع پخته میشود.
مارسالای مرغ
مواد لازم:
-سه قاشق غذاخوری آرد سبوس دار
-سه قاشق غذاخوری آرد
-یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سفید
-۴۵۰ تا ۶۸۰ گرم فیله سینه مرغ (نازک نازک شود)
-۳ فنجان قارچ ورقه ورقه شده
-۲قاشق غذاخوری پیاز نازک شده
-یک دوم فنجان آب مرغ
-دو قاشق غذاخوری جعفری خورد شده
-یک دوم قاشق چایخوری آویشن تازه
دستور پخت:
آرد و فلفل را در یک کاسه ی کوچک ترکیب کنید،مرغ را در مخلوط بغلطانید و کنار بگذارید.
به آرامی در تابه نچسب لایه ی زیادی از روغن را اسپری کنید و روی درجه حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید، حالا مرغ را در روغن داغ اضافه کرده تا به آرامی سرخ شود، هر ۲ ۳ دقیقه یکبار مرغ را برگردانید تا همه ی آن سرخ شود.
قارچ وپیاز را اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید.، حرارت را کم کنید تا لعاب بیندازد، حالا تکه های سرخ شده مرغ را از ظرف خارج کنید.
حرارت را کاهش دهید و آب مرغ، جعفری و آویشن را اضافه کرده و هم بزنید، غذا روی حرارت بماند تا زمانی که آب مرغ به کمتر از نصف برسد.
مرغ را به ظرف اضافه کرده تا به مدت ۵ دقیقه بپزد، این غذا را میتوانید با سبزیجات سرو کنید.
نکته:
این غذا ۲۷ گرم کربوهیدارت، ۲۰گرم پروتئین، ۲گرم چربی (۱گرم چربی اشباع شده)، ۱گرم فیبر، ۴۰۰میلی گرم سدیم دارد.
منبع: lifestyle
نشر:novinzi.com
بازنشر:mounes.ir