ماهی تیلاپیا و گوجه کبابی

ماهی تیلاپیا و گوجه کبابی

ماهی تیلاپیا یه ماهی فیله دار و بدون استخوانه. برای طعم دار کردن این ماهی می تونید از چاشنی ها و مواد گوناگونی استفاده کنید. از نمک، فلفل، زعفران، سس گوجه، آب نارنج و رزماری و برگ بو می شه برای مزه دار کردن ماهی کبابی استفاده کرد.

زمان آماده سازی ۲۰ دقیقه
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
کل زمان ۳۵ دقیقه
وعده غذا شام, ناهار
نفرات ۴ نفر

ابزار مورد نیاز :
کاسه
فر
مخلوط کن

مواد لازم :

▢ ۱ پیمانه گشنیز
▢ ۱ پیمانه جعفری
▢ ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
▢ ۲ قاشق چایخوری رنده پوست لیمو
▢ ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
▢ ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه (خرد شده)
▢ ۳/۴ قاشق چایخوری نمک دریا
▢ ۲ پیمانه گوجه گیلاسی (از وسط نصف شده)
▢ ۱ و ۱/۲ پیمانه کنسرو ذرت
▢ ۴ تکه ماهی تیلاپیا

دستور تهیه ماهی تیلاپیا و گوجه کبابی:
فر رو روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنین.
گشنیز، جعفری، روغن زیتون، پوست لیموی تازه، آب لیمو، زنجبیل و نمک در یک مخلوط کن با هم مخلوط کنین.
یک کاسه بردارید و گوجه فرنگی و ذرت رو با یکدیگر مخلوط کنین.
هر دو طرف ماهی رو به سسی که در مرحله دوم آماده کردین آغشته کنین. ماهی رو همراه با گوجه و ذرت حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فر قرار بدین.
نوش جان!

منبع:ghazapaz.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *