مجور کدو کرمان
مجور کدو یکی از غذاهای محلی استان کرمان است که غذایی کم هزینه و در عین حال مقوی و سلامت محسوب می شود.
مواد لازم:
کدو: ۵۰۰ گرم
پنیر سفید: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد گندم: ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
شوید خرد شده: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه مجور کدو کرمان:
ابتدا کدوها را رنده نموده، بعد تخممرغ ها را به آن میافزاییم. در ظرفی جداگانه آرد گندم و شوید را مخلوط کرده و به کدوها اضافه میکنیم.
در مرحله آخر پنیر رنده شده را افزوده، نمک و فلفل به آن اضافه کرده و ظرف مناسب فر را با روغن مایع کاملاً چرب کرده و تمام مواد را داخل آن میریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه درب فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد میگذاریم تا روی آن طلایی شود و سپس سرو میکنیم.
نوش جان!
منبع:citypedia.ir