طرز تهیه مرغ انگشتی با سس عسلطرز تهیه مرغ انگشتی با سس عسل

مرغ انگشتی با سس عسل

دیدگاه خود را بنویسید.

بازدید۶۲

به گزارش مونس به نفل از پارسینه ، امروز قصد داریم طرز تهیه مرغ انگشتی با سس عسل را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت سینه مرغ ۳۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ زده شده ۲ عدد
عسل ۱ قاشق سوپخوری
برشتوک ۲ فنجان
فلفل یک چهارم قاقشق چایخوری

طرز تهیه:

سینه مرغ را به صورت قطعات باریک بریده، سپس قطعات مرغ را در مخلوط سفیده تخم مرغ وعسل گذاشته، پس از بیرون آوردن از این مخلوط، قطعات مرغ را در مخلوط برشتوک و فلفل می‌غلطانیم، تا

کاملا روی مرغ‌ها را بپوشاند.

هر تکه از مرغ را روی یک لایه کاغذ غیر روغنی گذاشته و بپیچید و در فر با درجه حرارت ۴۵۰ فارنهایت به مدت ۱۳ دقیقه بپزید.

پس از آماده شدن می‌توانید مرغ‌ها را با سس عسل (که طرز تهیه آن در زیر آمده است) سرو کنید.

طرز تهیه سس عسل: یک چهارم فنجان عسل، ۴ قاقشق چایخوری سس خردل، و یک چهارم قاقشق چایخوری پودرسیررا بایکدیگر کاملا مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.

منبع:parsine.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *