مواد لازم

سینه و ران مرغ ………… از هرکدام یک عدد

پیاز کوچک ………………. یک عدد

قرص مرغ مگی …………. نصف عدد

زردچوبه ………………….. نصف ق چ

زعفران …………………… کمی

نشاسته ذرت …………… یک ق س

آب پرتقال تازه ………….. یک لیوان

شکر …………………….. در صورت تمایل یک ق غ

آب یک عدد لیمو ترش کوچک

طرز تهیه :

یک عدد سینه و یک عدد ران مرغ را در کمی کره سرخ کنید
یک عدد پیاز کوچک را سرخ کرده و با مرغ و یک لیوان آب و یک عدد استاک و کمی زرد چوبه بپزید تا آب باقیمانده نصف لیوان شود
یک لیوان آب پرتقال و آب یک عدد لیموی تازه و یک قاشق سر پر نشاسته ذرت و کمی زعفران ( و در صورت تمایل یک قاشق سوپخوری شکر) را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا قوام بیاید
سس را روی مرغ بریزید و بگذارید جوش بیاید
یک پرتقال را پوست کنده قاچ کنید و روی مرغ بگذارید تا ۲ دقیقه ( نه بیشتر) بجوشد
مرغ را در ظرف بکشید و با برشهای پرتقال تزیین کنید

توضیح: پرتقالها در صورت بیشتر جوشیدن مثل لیمو شیرین تلخ می شوند و من جز مواقعی که مهمان دارم پرتقال را حذف می کنم.

شما درست کنید تضمینی خوشمزه است!

منبع:drashpaz.persianblog.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

One thought on “مرغ با سس پرتقال”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *