مرغ بلغاریطرز تهیه مرغ بلغاری

مرغ بلغاری

مواد مورد نیاز:

مـرغ یک عـدد کـامـل
مـرغ ۲ عـدد متـوسـط
سـیر لـه شـده ۲ حبـه
پیاز خرد شـده ۱ عدد بـزرگ
سرکه قرمز ۱/۲ فـنـجـان
قارچ خرد شده ۳۵۰ گرم
روغن (کنجد یا زیتون ) ۳ قاشق غذا خوری
سس خردل بستـه به سلیقه ۱ یا ۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفل ( بهتر است فلفل سیاه باشد ) به میزان لازم
پودر آویشن ۲ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری

دستور طبخ مرغ بلغاری :

ابتدا باید مرغ ها را مزه دار کنید چرا که این نوع خوراک با مزه دار کردن مرغ ها بسیار متفاوت در طمع می شود. برای مزه دار کردن مرغ بهتر است مرغ های پاک شده را با نمک و فلفل سیاه و کمی پودر آویشن به مدت ۱۰ دقیقه در یک ظرف در دار قرار دهید. بعد از این مدت باید مرغ ها را با روغن کنجد یا روغن زیتون سرخ کنید. در یک ماهی تابه جدا پیاز و سیر ساتوری شده و گوجه فرنگی رنده شده را با کمی روغن تفت دهید. بعد از سبک شدن مواد حالا قارچ و شکر و سس خردل و سرکه را با کمی نمک و فلفل به آن بیافزایید و تا ۵ دقیقه اجازه دهید تا بر روی حرارت ملایم بمانند.
فر را روشن نموده و درجه حرارت ۱۸۰ درجه را تنظیم کنید. مرغ را درون ظرفی مناسب قرار داده و سس آماده شده را روی آن بریزید و به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا مرغ ها کاملا پخته و خوراک شما آماده شود.

منبع : خبرگزاری آریا

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *