مرغ ترش و شیرین چینی

طرز پخت مرغ ترش و شیرین چینی

“مرغ ترش و شیرینِ” چینی با سبزیجات یک ترکیب بسیار عالی و مناسبی از طعم های مختلف است. این غذای چینی که بسیار هم پر طرفدار است، با برنج سرو می شود. همراه ما باشید.

مواد لازم:

ران مرغ بی‌استخوان: ۲ عدد کامل
نمک: ۱ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت: ۱/۲ پیمانه
آرد سفید: ۱/۲-۱ پیمانه
تخم‌مرغ زده‌شده: ۱ عدد
روغن مایع: ۱ قاشق سوپخوری
آب: ۱/۴-۱ پیمانه
روغن سرخ‌کردنی: به میزان لازم

برای سس:

شکر: ۱/۲ پیمانه
سرکه برنج یا سرکه سفید: ۱/۴ پیمانه
سیر خردشده: ۲ قاشق چایخوری
سس سویا: ۲ قاشق سوپخوری
سس کچاپ: ۱/۴ پیمانه
نشاسته ذرت: ۲ قاشق سوپخوری
آب: ۲ قاشق سوپخوری

سبزیجات:

فلفل دلمه‌ای زرد و قرمز: ۱ عدد از هر کدام _ نگینی خردشده
پیاز متوسط: ۱ عدد خردشده
آناناس کمپوتی: ۴ حلقه خردشده
روغن مایع : ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

گوشت مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید.
در یک کاسه بزرگ آرد، نمک و نشاسته ذرت را مخلوط کنید. تخم‌مرغ زده‌شده و یک قاشق روغن را به این مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
قطعات مرغ را در مایه آماده شده بریزید، مخلوط کنید و اجازه بدهید یک ساعت در یخچال بماند.
روغن سرخ‌کردنی را در یک تابه عمیق یا شیرجوش داغ کنید. قطعات مرغ را در چند نوبت داخل حمام روغن داغ بریزید و سرخ کنید.
برای تهیه سس و سبزیجات، یک قاشق روغن را در یک تابه تمیز گرم کنید و سبزیجات خردشده را چند دقیقه در آن تف دهید.
مواد سس را (به جز آب و نشاسته) در تابه ریخته و هم بزنید.
نشاسته را در یک نعلبکی با آب مخلوط کرده و به سس اضافه کنید. هم بزنید که همه مواد مخلوط شوند.
بگذارید سس حدود دو دقیقه بجوشد تا غلیظ شود. مدام هم بزنید.
تکه‌های مرغ سرخ شده را داخل ظرف سرو ریخته و سس گرم را روی آن بریزید و سرو کنید.

منبع:ivnanews.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *