مواد لازم :
آرد: سه و نیم پیمانه
خمیرترش: یک قاشق مرباخوری
آب ماست: نصف پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
آب ولرم: نصف پیمانه
ران مرغ آبپز شده: ۵۰۰ گـرم
سیبزمینی متوسط پخته شده: دو عدد
فلفـل ســبز: یک عدد
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
روغن مایع و آرد سوخاری: به میزان لازم
طرز تهیه:
آرد را در کاسهای ریخته و نمک را روی آن میپاشیم و وسط آن را به صورت حوض باز میکنیم. خمیرترش را در آب ولرم حل نموده و در قسمت وسط آرد میریزیم، آب ماست را نیز افزوده و به آرامی با نوک انگشتان شروع به ورز دادن مواد میکنیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود. (خمیر باید کمی چسبندگی داشته باشد) روی خمیر را پوشانده و ۳۰ دقیقه استراحت میدهیم.
ران مرغ را ریز خرد نموده، سیب زمینی را با رنده درشت رنده کرده و فلفل سبز را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. سپس همه مواد را به همراه نمک و فلفل سیاه با هم مخلوط نموده و کاملا ورز میدهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند. از مواد به اندازه یک گردوی درشت برداشته و با دست به شکل گلوله درست میکنیم.
از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و با دست به صورت گرد باز میکنیم حالا گلولههای گوشتی را وسط خمیر قرار داده و آن را به صورت توپ بسته و در آرد سوخاری میغلتانیم. سپس مرغهای توپی را در روغن مایع داغ سرخ میکنیم.
نکاتبرای سرخ کردن مرغ توپی باید از میزان زیادی روغن استفاده کنید.
منبع:ashpaziema.com