مواد لازم :

آرد: سه و نیم پیمانه
خمیرترش: یک قاشق مرباخوری
آب ماست: نصف پیمانه

نمک: یک قاشق چایخوری
آب ولرم: نصف پیمانه
ران مرغ آبپز شده: ۵۰۰ گـرم
سیبزمینی متوسط پخته شده: دو عدد
فلفـل ســبز: یک عدد
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
روغن مایع و آرد سوخاری: به میزان لازم
طرز تهیه:
آرد را در کاسه‌ای ریخته و نمک را روی آن می‌پاشیم و وسط آن را به صورت حوض باز می‌کنیم. خمیرترش را در آب ولرم حل نموده و در قسمت وسط آرد می‌ریزیم، آب ماست را نیز افزوده و به آرامی با نوک انگشتان شروع به ورز دادن مواد می‌کنیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود. (خمیر باید کمی چسبندگی داشته باشد) روی خمیر را پوشانده و ۳۰ دقیقه استراحت می‌دهیم.

ران مرغ را ریز خرد نموده، سیب‌ زمینی را با رنده درشت رنده کرده و فلفل سبز را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم. سپس همه مواد را به همراه نمک و فلفل سیاه با هم مخلوط نموده و کاملا ورز می‌دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند. از مواد به اندازه یک گردوی درشت برداشته و با دست به شکل گلوله درست می‌کنیم.

از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و با دست به صورت گرد باز می‌کنیم حالا گلوله‌های گوشتی را وسط خمیر قرار داده و آن را به صورت توپ بسته و در آرد سوخاری می‌غلتانیم. سپس مرغ‌های توپی را در روغن مایع داغ سرخ می‌کنیم.

نکاتبرای سرخ کردن مرغ توپی باید از میزان زیادی روغن استفاده کنید.

منبع:ashpaziema.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *