;


مواد لازم :

سینه مرغ ۲ عدد
تخم مرغ ۵ عدد
ماست یک چهارم لیوان
آبلیمو یک قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده و نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز داغ ۲ قاشق غذا خوری
جوش شیرین یک چهارم قاشق غذا خوری
خلال پسته ۲ قاشق غذا خوری
خلال پوست پرتقال تلخی گرفته شده ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

سینه مرغ را بایک عدد پیاز کوچک و نمک وفلفل کمی آب بپزید و ۲ الی ۳ قاشق از آب مرغ که باقی ماند مرغ پخته را از هم باز و ریز نموده و پیاز داغ را در آن بریزید . جوش شیرین و زعفران را به ماست اضافه کنید. تخم مرغ ها را جداگانه با چنگال بزند وهمه مواد را با هم مخلوط کنید و در قالبی را که از قبل چرب کرده بودید بریزید و در فر با حرارت ۱۷۵ درحه سانتیگراد به مدت یک ساعت بگذارید تابپزد
(از قالب نچسب مخصوص کیک استفاده کنید)
( این غذا بسیار زیبا وخوشمزه است امتحان کنید )



منبع:beytoote.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.