مقلوبه مرغ

مقلوبه مرغ

یک غذای بسیار خوشمزه و خوش عطر و پرطرفدار لبنانی که یا با مرغ و یا با گوشت طبخ میشه و طعم بی نظیری داره.
از رسپی عربی ترجمه ش کردم و این تجربه #خوشمزه رو با شما دوستان به اشتراک میذارم
تا الان به هرکسی این دستور دادم و استفاده کرده، خیلی راضی بوده…امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید

مواد لازم :

مقلوبه مرغ

مواد اصلی
—————
برنج ۲ پیمانه

مرغ متوسط ۱/۲ عدد

سیر ۲ حبه

پیاز بزرگ ۱ عدد

سیب زمینی بزرگ ۱ عدد

بادمجان بزرگ ۱ عدد

فلفل دلمه ای یا فلفل قلمی به مقدار لازم

زعفران ۱ قاشق چای خوری

نمک و زردچوبه و ادویه به مقدار لازم

رب گوجه ‌فرنگی ۳ قاشق غذا خوری

هل ساییده ۱ قاشق مربا خوری

زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه

طرز بهیه مقلوبه مرغ :

۱
برنج رو شسته و می خیسونیم.مرغ ها رو تکه تکه میکنیم، من رون و نصف سینه مرغ رو هر کدوم دو تکه کردم، یعنى جمعا شد چهار تکه مرغ
۲
مقداری از پیاز رو با ادویه،زردچوبه و نمک تفت میدیم،سیر رنده شده رو هم اضافه میکنیم. یکی دو دقیقه بعد مرغ ها رو اضافه میکنیم و چند دقیقه دو طرف مرغ ها رو تفت میدیم تا طعم پیاز و سیر رو به خودش بگیره (لازم نیست مرغ پخته بشه.)
۳
مرغ ها رو از تابه خارج کرده و رب گوجه رو توی تابه میریزیم و کمی تفت میدیم و کمی آب اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا سس نسبتا غلیظ بشه بعد گاز رو خاموش میکنیم.
۴
سیب زمینی، بادمجان و پیاز رو حلقه حلقه میکنیم.
۵
زعفران رو تو یک استکان برییزد و توش یکی دو تکه یخ بندازید تا زعفران رنگ پس بده. هل رو هم به آب زعفران اضافه کنید.
۶
برنج رو به مرحله آبکشی برسونید، ته قابلمه روغن بریزد.(اگه قابلمه نچسب ندارید و میترسید غذا به دیگ بچسبه، توش کاغذ روغنی بندازید و چربش کنید. )
۷
از مایه هل و زعفران روی مرغ ها بمالید. مرغ ها رو توی دیگ بچینید، اگه بازم جای خالی کف قابلمه بود، سیب زمینی ها رو اونجا بذارید. این شد ردیف اول.
۸
برای ردیف دوم بقیه سیب زمینی بادمجان، #فلفل_دلمه خرد شده و پیازها رو اضافه کنید باقی مونده زعفران رو، روی ردیف دوم بریزید
۹
حالا سسی رو که با رب درست کردین بریزید روش و در آخر برنج آبکش شده رو بریزید توی قابلمه. نیم ساعت با شعله خیلی کم برنج رو دم بدید، بعد از این مدت، شعله پخش کن بذارید زیر دیگ و ربع ساعت دیگه بذارید بپزه. غذا آماده ست،اون رو توی ظرف مورد نظر برگردونید.

سایر نکات
مقلوبه مرغ
هل و زعفران طعم و عطر خاصی به غذا میده، پس، از غذا حذفشون نکنید.
میزان مواد سلیقه ایه،مثلا میتونید بادمجان رو بیشتر بذارید؛ یا سیب زمینی و….رو.
من میزانی رو که خودم استفاده کردم گفتم

منبع:sarashpazpapion.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.